fbpx
find kosmetisk klinik kosmetika

20%

Event Skønhedsaften for 5 til 8 personer i Gentofte

Beskrivelse

ARRANGER EN SKØNHEDSAFTEN

Klinik Enemærke kan være din vært for et aften-arrangement i skønhedens tegn.

Event i Gentofte

Saml en gruppe på 5 til 8 personer, og kom til en aften hvor I kan høre om forskellige muligheder indenfor den kosmetiske verden.

Her drøfter vi hvordan man kan forbedre sin hudkvalitet markant med ikke-kirurgiske behandlinger. Der vil være tid til spørgsmål, personlige konsultationer samt at få foretaget en hudanalyse med den populære Skinscope fra SkinCeuticals.

Klinik Enemærke byder på en let anretning og bobler. Der vil være 20% på behandlinger der bookes denne aften, en goodiebag til alle deltagere med blandt andet et gavekort til behandlinger hos Klinik Enemærke på 500 kr. samt lækre prøver fra Klinik Enemærkes leverandører.

Billetter til arrangementet koster kun 250 kr.. Så ta’ din ven eller veninde under armen og kom til en hyggelig aften i Gentofte.

Kontakt klinikken for nærmere aftale.

Gyldig til og med

31-12-2023

Enemærke Gentofte
Solbakkevej 21c
2820 Gentofte
T 31184856

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.