fbpx
2360582_InPixio

15%

15% på Microtox behandling

Beskrivelse

MIcroTox er en ekstra kraftig solution i forhold til MicroGold


Hej, smilerynker!


Er I trætte af de små linjer, der danser på jeres ansigter? Prøv MicroTox - en super-duper stærk løsning, der får MicroGold til at ligne en letvægter!


Der er nogle små proteiner, der holder vores hud sammen, men når de bliver sure, dukker der rynker op. Men frygt ej, for MicroTox kommer til undsætning! Denne magiske mikstur får rynkerne til at ryste i bukserne ved at reducere dem og forhindre nye i at snige sig ind.


MicroTox er som Botox, men uden de store nåle og skrækkelige injektioner - i stedet bruger vi små søde micronåle lige under hudens overflade. Så uanset om du har fine linjer, triste ansigtsrynker eller bare vil se lidt yngre ud, kan vores skønhedsnørder skræddersy den perfekte MicroTox-behandling til dig!


Nogle af de aktive ingredienser i vores magiske mikstur inkluderer Acetyl Hexapeptide-8, Niacinamid og Pentapeptide-18. Og vi kan endda kombinere MicroTox med andre skønhedsbehandlinger som Hifu Facelift, Skin Jet BioPeeling eller pHformula Resurfacing for at opnå de mest fantastiske resultater


Tjek vores hjemmeside: https://cliniquedeprairie.com/microtox og husk at nævne, at du kommer fra Kosmetika for at få en super-duper rabat! 😄

Gyldig til og med

31-05-2023

Clinique de Prairie
Danasvej 4
1910 Frederiksberg
T 23414114

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind den populære solcreme fra Fillerina

Vi trækker en heldig vinder den sidste dag i måneden. Vinderen får direkte besked på mail.

Hver måned modtager du en kort artikel om skønhedsbehandlinger, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.
Ved tilmelding accepterer du samtidigt at modtage markedsføring og informationer om samarbejdspartnere fra Kosmetika. Dine oplysninger deles ikke med 3. part. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevet.

pop-up fillerina

Har du prøvet Fillerinas produkter?✨

SPAR 20% med rabatkoden “KOSMETIKA20”

Hop ind på hjemmesiden og klik på “køb Fillerina”🤍

✔ Klinisk testet
✔ Indeholder op til 12 forskellige hyaluronsyrer
✔ Adskiller sig fra andre produkter
✔ Trænger ind i de dybere hudlag
✔Udglatter ujævnheder og giver volumen

pop-up fillerina

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.