fbpx

Historien bag uønsket hårvækst

Del via:

Historiesk kvinde mod uønsket hårvækst

Historien bag uønsket hårvækst, Laser og IPL

Siden tidernes morgen har uønskede hårvækst været et kosmetisk problem. Helt tilbage fra Kleopatras tid er der dokumentation for, at man fjernede hår fra områder, hvor det ikke var æstetisk korrekt.

Dengang brugte man en pincet eller en tråd til at plukke hårene. Men siden da er den teknologiske udvikling kommet med mere effektive måder at fjerne hårvækst på. Som for eksempel  epilatorer, som hiver/ fjerner hårene ved roden, eller elektrolyse-apparater, hvor hårsækkene brændes med en nål der har strøm i sig.

For små 20 år siden blev vi introduceret for hårfjerning med Laser og IPL . Det er behandlinger der fortsat benyttes i dag og som er de mest effektive måder at fjerne hår på – næsten permanent.

Flere Relaterede Artikler

Kvinde modtager behandling med HiFu ultralyd

HiFu behandling

HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) er en ikke-invasiv kosmetisk behandling, der bruger ultralydsteknologi til

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Nyheder om godkendte skønhedsklinikker

Hver måned modtager du en kort artikel om et udvalgt emne, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, siger du ja tak til at modtage markedsføringsmateriale fra Kosmetika, herunder informationer om samarbejdspartnere. Dine oplysninger deles ikke med disse parter men benyttes kun i Kosmetikas favør til at vise dig kampagner og informationer fra samarbejdspartnere. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevene.

find kosmetisk klinik kosmetika

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om Glow - kollagen fra Vild Nord.
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.