fbpx

Fjerne – Opløse Filler

Del via:

Kvinde får fjerne filler i læben
At få fjernet filler kan være nødvendigt, hvis du har fået en behandling, som du har fortrudt eller hvis resultatet ikke er som du havde forventet. I værste fald hvis du oplever bivirkninger eller komplikationer efter behandlingen.

 

Der er forskellige metoder der kan opløse fillers.

Metoden afhænger af hvilken type filler, mængden og placeringen af fillerbehandlingen. Den mest anvendte måde er ved brug af Hyaluronidase. Det er et enzym, der kan opløse hyaluronsyre-fillers ved at nedbryde midlet og derved udskille den fra området. Effekten sker allerede få timer efter at midlet er indsprøjtet.

Hvis det i ekstreme tilfælde drejer sig om større mængder af fillers, kan det være nødvendigt at fjerne det kirurgisk.

 

Det er vigtigt at søge hjælp fra en kvalificeret og erfaren behandler, hvis du ønsker at fjerne fillers, da der kan være risici og bivirkninger, der er forbundet med fjernelsen af fillers.

Den tilknyttede læge på klinikken eller den kosmetiske sygeplejerske vil vurdere din tilstand og anbefale den bedste metode til at fjerne filleren på en sikker og effektiv måde.

 


Relevante Kosmetiske Behandlinger


Filler

Dame behandles med ejal 40 skinbooster

 

 


 

Beslutter du dig for en behandling, skal du huske at tjekke om klinikken er registreret til at udføre behandlingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

En registreret klinik har en autoriseret læge tilknyttet. Oplever du bivirkninger, er der en læge tilstede, der kan vejlede og hjælpe dig

Finder du en klinik her på kosmetika.dkhar vi tjekket klinikkens registreringer for dig.

 


 

 

Flere Relaterede Artikler

Kvinde med tynde lyse bryn skal behandles med PMU

Tynde øjenbryn

Tynde bryn kan skyldes forskellige årsager såsom overplukning, brug af for skarpe eller slidte pincetter, eller endda genetiske faktorer. Hvis

Læs mere »
kvinde med smalle læber

Smalle Læber

Nogle er genetisk velsignet med tendensernes store volumiøse læber. Andre med smalle læber. De smalle læber kan være genetisk arvet,

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind den populære solcreme fra Fillerina

Vi trækker en heldig vinder den sidste dag i måneden. Vinderen får direkte besked på mail.

Hver måned modtager du en kort artikel om skønhedsbehandlinger, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.
Ved tilmelding accepterer du samtidigt at modtage markedsføring og informationer om samarbejdspartnere fra Kosmetika. Dine oplysninger deles ikke med 3. part. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevet.

pop-up fillerina

Har du prøvet Fillerinas produkter?✨

SPAR 20% med rabatkoden “KOSMETIKA20”

Hop ind på hjemmesiden og klik på “køb Fillerina”🤍

✔ Klinisk testet
✔ Indeholder op til 12 forskellige hyaluronsyrer
✔ Adskiller sig fra andre produkter
✔ Trænger ind i de dybere hudlag
✔Udglatter ujævnheder og giver volumen

pop-up fillerina

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.