fbpx

Fjerne Kosmetisk Tatovering

Del via:

Kvinde får fjernet kosmetisk tatovering med laser
Det kan desværre blive nødvendigt at fjerne eller fortryde en kosmetisk tatovering/ behandling med permanent makeup (PMU).
Det kan måske skyldes, at du ikke er tilfreds med resultatet, eller oplever komplikationer efter behandlingen.

Der er forskellige måder eller metoder der kan fjerne den permanente makeup, og den mest egnede metode, afhænger af typen af permanent makeup, mængden og placeringen af farven.

Laserbehandling er den hyppigst anvendte og mest effektive metode til at fjerne PMU. Lasertypen der normalt anvendes, kaldes Q-switched Nd:YAG-laser. Den har egenskaberne der nedbryde farvepigmentet i mindre partikler, som kroppen derefter udstøder naturligt.

 

Under behandlingen vil en behandler anvende laseren på det respektive område, og det kan være nødvendigt med flere efterfølgende behandlinger, afhængigt af mængden og typen af permanent makeup, der skal fjernes. Det kan være en smule smertefuldt, men der anvendes ofte en lokalbedøvende creme der lindrer ubehaget.

 

Bemærk: Der kan være bivirkninger og risici forbundet med laserbehandlinger, herunder midlertidig eller permanent pigmentering af huden, ardannelse eller infektion. Det er derfor vigtigt at få rådgivning af en erfaren og kvalificeret behandler, som kan vurdere dine individuelle behov og anbefale den bedste behandling for at fjerne permanent makeup på en sikker og effektiv måde.:

 

Alternative behandlinger til laserbehandling:

Kemisk peeling: Ved kemisk fjernelse anvendes syrer eller andre kemikalier til at nedbryde farvepigmentet og fjerne det fra det øverste hudlag.

 

Diamantslibning: Denne metode er et apparat der ved hjælp af små krystaller skrubber/ sliber øvertse hudlag, hvilket kan reducere eller fjerne PMU. Det afhænger af hvor dyb eller hvor gammel din behandling er.

 


Relevante Kosmetiske Behandlinger


Laser til hudbehandling

Kvinde modtager behandling med HiFu ultralyd

Kemisk peeling

Billede af kvinde der får en peeling behandling af huden i ansigtet

 

 


 

Beslutter du dig for en behandling, skal du huske at tjekke om klinikken er registreret til at udføre behandlingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

En registreret klinik har en autoriseret læge tilknyttet. Oplever du bivirkninger, er der en læge til stede, der kan vejlede og hjælpe dig

Finder du en klinik her på kosmetika.dkhar vi tjekket klinikkens registreringer for dig.

 


 

Flere Relaterede Artikler

Kvinde med tynde lyse bryn skal behandles med PMU

Tynde øjenbryn

Tynde bryn kan skyldes forskellige årsager såsom overplukning, brug af for skarpe eller slidte pincetter, eller endda genetiske faktorer. Hvis

Læs mere »
kvinde med smalle læber

Smalle Læber

Nogle er genetisk velsignet med tendensernes store volumiøse læber. Andre med smalle læber. De smalle læber kan være genetisk arvet,

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vind den populære solcreme fra Fillerina

Vi trækker en heldig vinder den sidste dag i måneden. Vinderen får direkte besked på mail.

Hver måned modtager du en kort artikel om skønhedsbehandlinger, aktuelle events, kampagner og relevant information om din sikkerhed.
Ved tilmelding accepterer du samtidigt at modtage markedsføring og informationer om samarbejdspartnere fra Kosmetika. Dine oplysninger deles ikke med 3. part. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket i bunden af nyhedsbrevet.

pop-up fillerina

Har du prøvet Fillerinas produkter?✨

SPAR 20% med rabatkoden “KOSMETIKA20”

Hop ind på hjemmesiden og klik på “køb Fillerina”🤍

✔ Klinisk testet
✔ Indeholder op til 12 forskellige hyaluronsyrer
✔ Adskiller sig fra andre produkter
✔ Trænger ind i de dybere hudlag
✔Udglatter ujævnheder og giver volumen

pop-up fillerina

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.