fbpx
Billede af fedtfrysning

Kan man fryse dellerne væk?

Kært barn har mange navne, og denne behandling går typisk under coolsclupting, fedtfrys, cooltech, bodyskaping m.fl..

Den eftertragtede behandling er stormet frem de sidste par år og lyder som en fantastisk plan for os der ikke er vilde med træningscentret. Forskningen på området er stadig relativ ny, men resultater er rimelige gode. Behandlingen kan ikke løfte alle opgaver eller udfordringer, men er alligevel blevet en fast behandling på de kosmetiske klinikkers skønhedsmenu.

Hvad er en fedtfrys behandling?
Behandlingen er også kendt som kryolipolyse, og er en ikke-kirurgisk metode til at reducere fedt på bestemte områder på kroppen. Behandlingen involverer brug af et apparat, der nedkøler fedtceller til en temperatur på -7 grader, hvorefter cellerne dør og kroppens fedtceller ødelægges permanent. Kroppen udskiller derefter gradvist de døde fedtceller i løbet af flere uger eller måneder. Forskellen fra andre celler er, at fedtcellerne er følsomme overfor kulde og derfor er behandlingen effektiv mod fedtreduktion.

Fordelen ved behandlingen
Sammenlignet med fedsugning er der langt færre risici eller bivirkninger ved en fedtfrysning, da man ikke laver noget indgreb på kroppen, som ved en operation. Det betyder at du kan tage på arbejde lige efter en behandling, og genoptage din daglige rutine som normalt.

Hvor på kroppen kan man fryse fedtceller?
Fedtfrys behandlinger bruges til at reducere fedt på områder som maven, hofterne, lårene og overarme. Det er vigtigt at bemærke, at denne type behandling ikke er en erstatning for motion og sund kost, men kan være et supplement til en sund livsstil for at hjælpe med at reducere fedt på områder med genstridige fedtdepoter.

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen foretages på det “udvalgte” område på kroppen, hvorefter det køles ned i ca. 20-25 min. Man kan godt blive lidt øm og blå på det behandlede område, men ellers er det ganske smertefrit.

Hvornår kan man se resultatet?
Allerede efter en behandling kan man opleve et lille tab af centimeter ved det behandlede område. Det endelig resultat kan man dog først forvente at se efter 60 til 90 dage, da det tager tid for fedtcellerne at udskille sig fra kroppen.

Almindelige bivirkninger
Der kan forekomme nogle milde bivirkninger, efter en fedtfrysning som:

  • Midlertidig rødme, hævelse, kløe og prikken på det behandlede område
  • Midlertidig følelsesløshed eller nedsat følsomhed på det behandlede område
  • Blå mærker eller misfarvning på det behandlede område
  • Midlertidig smerte eller ubehag i det behandlede område
  • Kortvarig diarré eller kvalme kan forekomme på grund af frigivelse af fedtstoffer

 

Ovennævnte bivirkninger går normalt væk inden for nogle uger. Man kan i sjældne tilfælde opleve mere alvorlige bivirkninger, såsom frostskader, arvæv, infektioner eller unormal pigmentering.

VIGTIGT: Husk at diskutere alle mulige bivirkninger med din behandler, som også kan afgøre, om fedtfrysning er det rigtige valg for dig, og hvordan du opnår de bedste resultater.

Denne behandling er ikke underlagt lovgivningen om, at behandleren skal være autoriseret hos Styrelsen for Patientsikkerhed for at udføre behandlingen.

Find behandlingen her

All Beauty Billund

7190 Billund

0/5

0

All beauty logo
Kosmetisk Klinik

AK Nygart Aarhus

8000 Aarhus

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

AK Nygart København

1061 København

0/5

0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

EBV Beauty Clinic

3400 Hillerød

5.0/5

5.0

Registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Dolce Bella Clinic

2665 Vallensbæk Strand

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Beauty Body

2000 Frederiksberg

0/5

0

logo Beauty Body
Kosmetisk Tatovør

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.