fbpx

Ekstrem Svedtendens

Del via:

mand lugter af sved

Ekstrem svedtendens, også kaldet ”Hyperhidrose”, er en tilstand, hvor en person sveder overdrevent meget og uforholdsmæssigt. Både i forhold til kropstemperaturen og omgivelser, temparatur og  miljø. Tilstanden kan påvirke en persons daglige aktiviteter og livskvalitet negativt, og kan ligeledes føre til fysiske gener, i form af hudirritationer og infektioner.

 

Der er to typer af hyperhidrose – primær og sekundær:

Primær hyperhidrose er en tilstand, hvor svedtendensen forekommer uden nogen underliggende medicinsk årsag og påvirker typisk kropdelene hænder, fødder, armhuler og ansigt.

Sekundær hyperhidrose skyldes oftest en underliggende medicinsk tilstand og kan påvirke hele kroppen.

 

Behandlingsmuligheder for hyperhidrose er svedhømmende medicin, indsprøjtninger med Botox eller, når intet andet virker – kirurgi.

 

 


Relevante Kosmetiske Behandlinger


Botox

Pige behandles med Botox

 


 

Beslutter du dig for en behandling, skal du huske at tjekke om klinikken er registreret til at udføre behandlingen hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

En registreret klinik har en autoriseret læge tilknyttet. Oplever du bivirkninger, er der en læge tilstede, der kan vejlede og hjælpe dig

Finder du en klinik her på kosmetika.dkhar vi tjekket klinikkens registreringer for dig.

 


 

 

 

Flere Relaterede Artikler

Man ser kigger på sit hårtab i spejlet

Hårtab

Hårtab er en tilstand der kan ramme begge køn og i alle aldre Det kan påvirke en persons selvtillid og

Læs mere »
Tyndt hår og hårtab

Tyndt hår og hårtab

Ved udtrykket ”Tyndt hår” refereres typisk til hår, der mangler volumen, tæthed og fylde. Håret fremstår slapt, fladt og skrøbeligt

Læs mere »
Kvinde med tynde lyse bryn skal behandles med PMU

Tynde øjenbryn

Tynde bryn kan skyldes forskellige årsager såsom overplukning, brug af for skarpe eller slidte pincetter, eller endda genetiske faktorer. Hvis

Læs mere »

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.