fbpx

Efter en peeling behandling af huden

Del via:

Billede af kvinde der får en peeling behandling af huden i ansigtet

Vejledning efter en kemisk behandling af huden

Efter en peeling-behandling af huden kan huden være følsom og irritabel i nogle dage, afhængigt af intensiteten af peelingen. Det er derfor vigtigt at følge nogle generelle retningslinjer, så huden kan hele og komme sig uden yderligere irritation eller komplikationer.

 

Her er nogle overordnede gode råd efter en behandling

1.
Rødme og irritation

Efter en kemisk peel kan huden blive rød og irriteret, og det kan vare i flere dage – eller uger, afhængigt af behandlingens styrke. Det er helt normalt og du kan bruge en mild fugtighedscreme samt kølende omslag for at lindre ubehaget.

2.
Skrælning og afskalning

Efter et par dage kan din hud begynde at blive tør og afskalle. Det er også normalt og en del af helingsprocessen. Du skal undgå at pille i afskaldningen, da det kan føre til infektion eller ar.

3.
Solbeskyttelse

Efter en kemisk peel er huden markant mere følsom over for solens stråler. Så det er vigtigt at undgå solen eller bruge solcreme med en høj solbeskyttelsesfaktor. Derudover kan du supplere med en bredskygget hat eller kasket.

4.
Undgå stærke produkter

Efter en kemisk peel skal du undgå at bruge produkter, der indeholder stærke kemikalier eller syrer, da det kan irritere eller beskadige huden yderligere. Benyt kun de cremer som din behandler har anbefalet.

5.
Følg behandlerens vejledning

Følg hudlægens eller kosmetologens instruktioner om pleje af huden efter behandlingen nøje, da det kan variere afhængigt af behandlingens styrke og din hudtype.
Hvis du oplever vedvarende smerte, infektion, feber eller andre alvorlige symptomer, skal du straks kontakte din læge eller kosmetolog for rådgivning og behandling.

Reaktioner og resultater efter en peelingbehandling varierer fra person til person. Det er vigtigt at tale med din behandler om eventuelle bekymringer eller spørgsmål, du måtte have.

 

Bemærk: I Danmark skal man være 18 år gammel for at få foretaget kosmetiske behandlinger.

 

Find behandlingen her

Kosmetisk Klinik Tenna Plesner

8722 Hedensted

5.0/5

5.0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Made By HG Aesthetics

1634 København

5.0/5

5.0

Kosmetisk Klinik

Plus profil

Normetica Frederiksberg

1634 København

0/5

0

logo normetica
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Peter Toquer Jessen – Speciallæge

1203 København

5.0/5

5.0

peter toquer logo
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Kosmetisk Skincare

5700 Svendborg

5.0/5

5.0

Lovligt registreret hos Styrelsen
Kosmetisk Klinik

Plus profil

MÖ Scandinavia Aarhus

8000 Aarhus

5.0/5

5.0

mö logo
Kosmetisk Klinik

Plus profil

Flere Relaterede Artikler

Gældende for alt indhold på kosmetika.dk    

Husk din sunde fornuft og vær altid (kilde)kritisk

Al information og indhold på kosmetika.dk er skrevet af Kosmetikas ansatte. Vi videreformidler efter bedste evne tekster baseret på beskrivelser, som oprindeligt er skrevet af erfarne, fagkyndige og pålidelige kilder. Idet indhold på Kosmetika ikke er skrevet af læger eller sundhedsfaglige specialister, skal alle oplysningerne udelukkende betragtes som vejledende.

Lister og beskrivelser er ikke udtømmende og hverken kan eller skal erstatte en professionel konsultation eller forundersøgelse forud for en behandling.

 

Hvad vil du oprette?

Tak for din tilmelding. Du er nu med i konkurrencen om en solcreme fra Fillerina
Vi glæder os til at forkæle dig med nyheder og kampagner direkte i din indbakke.